Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Μετά τις Πανελλήνιες… τι επιλογές έχω; Tης Μαρίας Σκαπέρα

on .

mskaperaΗ μη ένταξη σε κάποια Πανεπιστημιακή σχολή είναι απλά μία πόρτα που έκλεισε –τουλάχιστον για όσους δεν σκοπεύουν να ξαναδώσουν εξετάσεις ή να ξανακαταθέσουν μηχανογραφικό την επόμενη χρονιά. Ταυτόχρονα όμως ανοίγουν αμέτρητες άλλες πόρτες για εκπαίδευση στο εξωτερικό. Για την επιτυχή όμως εισαγωγή των υποψηφίων σε πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα απαιτείται η άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Γιατί να επιλέξετε το IELTS

Χιλιάδες οργανισμοί σε περισσότερες από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το IELTS για εκπαίδευση και εργασία. Οι εξετάσεις του IELTS είναι οι μοναδικές που γίνονται αποδεκτές για σκοπούς μετανάστευσης από όλες τις χώρες που απαιτούν σχετικές εξετάσεις. Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο κάθε χρόνο. Πολλά Ελληνικά πανεπιστήμια, Ιδιωτικά κολέγια και Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και εργοδότες ιδιωτικού τομέα και κυβερνητικοί φορείς (συμπεριλαμβανομένου του ΑΣΕΠ), αναγνωρίζουν την βαθμολογία του IELTS ως μια αξιόπιστη πιστοποίηση γλωσσομάθειας. Η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και χρησιμοποιείται για μεταπτυχιακές σπουδές (Academic Module) ή μετανάστευση σε αγγλόφωνες χώρες (General Module).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Μαρία Σκαπέρα: 1st Choice in Global Education, εδώ και 22 χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με αποκλειστική ειδίκευση στις Ξένες Γλώσσες.

Η πολυετής εμπειρία του, ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός σπουδαστών και το υψηλό ποσοστό επιτυχιών στην απόκτηση πτυχίων με την πρώτη φορά, αποδεικνύουν γιατί είναι η 1η δύναμη στον τομέα της ξενόγλωσσης ιδιωτικής εκπαίδευσης σε προγράμματα μαθητών, φοιτητών, ενηλίκων.
Η δραστηριοποίησή μας εστιάζεται ιδιαίτερα στους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για συνεχή εκπαίδευση, δια βίου μάθηση και εξειδίκευση στον τομέα τους, προκειμένου να έχουν διαρκή οφέλη στην καριέρα τους, να πετύχουν τους ατομικούς τους στόχους και να επιτελέσουν ενεργό ρόλο σε ένα πολυ-πολιτισμικό και πολύπλευρο κόσμο. Παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, διευκολύνουμε τους πολίτες του Δήμου μας στην γρήγορη και επιτυχή απόκτηση πιστοποίησης γνώσεων στον τομέα των Ξένων Γλωσσών. Για τον μήνα Σεπτέμβριο, προσφέρουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IELTS στη τιμή των 250 ευρώ και σας δίνουμε ΔΩΡΟ 30 ώρες πρακτικής εξάσκησης. Το όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μαρία Σκαπέρα: 1st Choice in Global Education είναι να συνεχίσει να αναγνωρίζεται ως ένας διακεκριμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός γνωστός για την ακεραιότητα, την ακαδημαϊκή αριστεία και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας του. Αυτή τη χρονιά, ο στόχος μας είναι να εδραιώσουμε στο χώρο της εκπαίδευσης και να διαδώσουμε τη μεθοδολογία blended learning, τη δημιουργία σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης με τη βοήθεια έμπειρων και ικανών on-line καθηγητών.

1ST CHOICE IN GLOBAL EDUCATION
2106521223- ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 256, ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΣ