Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:05

Για αδράνεια και στασιμότητα καταγγέλλει τον Δήμαρχο, ο Τούτουζας


dimitristoutouzas

Ανακοίνωση εξέδωσε άμεσα η παράταξη Συν-Πόλις και ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Δημήτρης Τούτουζας μετά την αποκάλυψη του myxolargos/mypapagos.gr για την προεκλογική, επικοινωνιακή φούσκα του Δημάρχου Απσοτολόπουλου που "έπαιξε" με το μπαλόνι στον Τσακό.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Συν-Πόλις

Το όνειρο εκατοντάδων νέων, που έγινε επικοινωνιακό τέχνασμα στα χέρια του Ηλία Αποστολόπουλου.

Από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε για την αδράνεια και στασιμότητα που έχει περιέλθει ο δήμος μας στα πέντε χρόνια διοίκησης Αποστολόπουλου. Δεν φανταστήκαμε ότι θύμα αυτής της αδιαφορίας θα ήταν και το όνειρο εκατοντάδων παιδιών, εκατοντάδων μικρών αθλητών. Του μέλλοντος αυτής της πόλης αλλά και της χώρας.
Το περίφημο “μπαλόνι” που θα στέγαζε τα όνειρα των αθλητικών ακαδημιών του Παπάγου-Χολαργού δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά γιατί παρά την έγκριση και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, η διοίκηση Αποστολόπουλου δεν έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες αλλαγής του ρυμοτομικού σχεδίου στον λόφο Τσακού και δεν έχει εξασφαλίσει τους απαραίτητους πολεοδομικούς όρους για την κατασκευή του.
Πέντε χρόνια μετά!
Αρκετά λοιπόν! Δεσμευόμαστε να κάνουμε το όνειρο πράξη. Όλα τα παιδιά και όλα τα αθλήματα που απαιτείται θα αποκτήσουν στέγη.
Είναι δέσμευση του Δημήτρη Τούτουζα και του συνδυασμού ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.