Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:02

Οι καθυστερήσεις των έργων στο Νταμάρι, πρόβλημα για τα ποδοσφαιρικά σωματεία


marsob

"Πατείς με, πατώ σε" στο γήπεδο Μαρσώ της Φανερωμένης με τις δύο ανδρικές ομάδες του Χολαργού Ο.Φ.Χ. και  ΑΡΗ αλλά και του Α.Σ. Παπάγου καθώς και τα περίπου 400 μικρά παιδιά των Ακαδημιών να προσπαθούν να χωρέσουν στο πρόγραμμα, αφού το γήπεδο στο Νταμάρι παραμένει κλειστό λόγω έργων.

Και δεν φτάνει αυτό. Επιστολή του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ προς τις ανδρικές ομάδες επιβάλλει μόνο μία ημέρα προπόνησης για την κάθε ομάδα. Και όλα αυτά στην περίοδο του χρόνου που οι μηχανές λειτουργούν φουλ, που οι προπονήσιες πρέπει να είναι καθημερινές, οι φιλικοί αγώνες δίνουν και παίρνουν ενώ σε πολύ λίγο ξεκινά το πρωτάθλημα.

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου οπότε και υπολογίζεται να παραδοθεί έτοιμο το γήπεδο του Τσακού, ο κ. Οικονόμου μετά από εισήγηση του Γεωπόνου του Δήμου, παρακαλεί τις ανδρικές ομάδες να τηρήσουν "αυστηρά" τη μία προπόνηση, κι έναν αγώνα για την κάθε ανδρική ομάδα την εβδομάδα. Όσο για τις υπόλοιπες ώρες που έχουν άμεση ανάγκη τα Σωματεία, τη λύση ως φαίνεται θα πρέπει να αναζητήσουν οι παράγοντες τους... χθες...


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.