Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:04

Μαθητικοί αγώνες στίβου από τον Γ.Α.Σ.Χολαργού


stivosgrammi

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού (Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ) διοργανώνει στους Ετήσιους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων που διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ:
- ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 4/10/2019 και ώρα 9:00-12:00
- ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό Στάδιο ‘’ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ’’, Ζακύνθου 2 και Φανερωμένης, Χολαργός
- ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 80Μ., ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ, ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ, 1200Μ.

Κάθε μαθητής και μαθήτρια μπορεί να συμμετάσχει σε ένα μόνο αγώνισμα και το κάθε σχολείο πρέπει να επιλέξει 3 μαθητές και 3 μαθήτριες από την Α’ Γυμνασίου, 3 μαθητές και 3 μαθήτριες από την Β’ Γυμνασίου και 3 μαθητές και 3 μαθήτριες από την Γ’ Γυμνασίου, για κάθε αγώνισμα από τα παραπάνω.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: Οι δρόμοι των 80Μ και 1200Μ θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές και οι νικητές θα προκύψουν με βάση τις καλύτερες επιδόσεις.
Στο άλμα σε μήκος και στη ρίψη μπάλας οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν 2 προσπάθειες και οι νικητές θα προκύψουν με βάση τις καλύτερες επιδόσεις.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΩΝ: Στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε αγωνίσματος θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα και στο σχολείο με τα περισσότερα μετάλλια θα απονεμηθεί ΚΥΠΕΛΛΟ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Τα σχολεία θα πρέπει να στείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 2/10/2019, συμπληρώνοντας την φόρμα EXCEL που επισυνάπτεται, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι μαθητές λαμβάνουν μέρος στους αγώνες με δική τους ευθύνη για την υγεία τους!

Στους αγώνες θα παρίσταται γιατρός.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:00πμ σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται, το οποίο είναι ενδεικτικό. Παρακαλούνται οι μαθητές που θα συμμετέχουν να προσέλθουν στο στάδιο 30-40 λεπτά νωρίτερα.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.