Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 12:12

Με 6 μετάλλια από το Πανελλήνιο επέστρεψε ο ΑΙΑΣ Χολαργού

aiaskorasidesb

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων στην Καβάλα στις 17-20 Οκτωβρίου. Τελικός απολογισμός για τα παιδιά του Ιάσονα Πολίτη και του ΑΙΑΝΤΑ Χολαργού, μια πρώτη θέση και Χρυσό μετάλλιο για την Έφη Χριστοφορου, δύο τελικοί με Αργυρά μετάλλια για τις Αθηνά Περιβολάρη και Νικολέτα Αποστόλου, δύο τρίτες θέσεις και Χάλκινα για τις Κατερίνα Πασσά και Σταυροπούλου Μαρία Μυρτώ και μια ακόμη τρίτη θέση για την αθλήτρια του Νίκου Γαδ, Λύρου Γεωργία. Σύνολο 6 μετάλλια και δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη για τα κορίτσια μας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού δύο χρόνια τώρα τα παιδιά αυτά και ο προπονητής τους έχουν πονέσει και έχουν κάνει πολλές θυσίες για να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα!

Πολλά συγχαρητήρια και στον Κωνσταντίνο Πασά που αγωνίστηκε γι άλλη μια χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, χάνοντας στα σημεία απ' τον μετέπειτα πρώτο της κατηγορίας του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Αθηνά Περιβολάρη μοριοδοτήθηκε για τις Πανελλαδικές εξετάσεις σε δύο χρόνια από τώρα, ίσως το πολυτιμότερο αποτέλεσμα της αποστολής.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.