Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:12

Μήνυση κατά αγνώστων από τον Γ.Α.Σ. Χολαργού


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού για τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από άγνωστους κατά τη διάρκεια της κατάληψης στο 1ο Λύκειο Χολαργού, που κυρίως αφορούσαν τον εξοπλισμό του σωματείου για τα μαθήματα της ρυθμικής γυμναστικής που πραγματοποιούνται στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του σχολείου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου αφού προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, ξεκίνησε άμεσα την αποκατάσταση.

Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης προς τους γονείς των αθλουμένων:

"Αγαπητοί Γονείς,
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε στην παρούσα ανάρτηση για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις εκτεταμένες ζημιές στην αίθουσα του σχολείου που μας διαθέτει ο Δήμος και κυρίως στο υλικό του τμήματος ρυθμικής του συλλόγου μας, οι οποίες έλαβαν χώρα από αγνώστους αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου του Γυμναστηρίου, κατά τις ημέρες κατάληψης του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
Αναλυτικότερα, έγιναν ζημιές στην αίθουσα, στα δύο (2) κλιματιστικά, στις μοκέτες, στις κουρτίνες, στα στρώματα και γενικότερα σε όλο το αθλητικό υλικό του συλλόγου μας, όπως με λύπη αλλά και οργή μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

Ο σύλλογός μας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά του αθλητικού υλικού/ περιουσίας του σωματείου και ήρθε από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τους υπευθύνους του Δήμου, για την όσο το δυνατό αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία των μαθημάτων των τμημάτων γυμναστικής του συλλόγου μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι απαιτούμενες επισκευές και ο απαραίτητος βιολογικός καθαρισμός του υλικού να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο εντός μίας εβδομάδος.

Η αναπλήρωση των μαθημάτων που δεν έγιναν προγραμματίζεται να γίνει Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη καθώς και την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μετά το Πάσχα.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος γυμναστικής θα φέρουν το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο θα πάρει όλες τις σχετικές αποφάσεις για τυχόν περαιτέρω ενέργειες που θα κριθούν απαραίτητες.

Σας ευχαριστούμε τόσο για την κατανόηση όσο και για την συμπαράσταση που μας δείχνετε στην αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού προβλήματος που προκλήθηκε χωρίς καμία ευθύνη του ΓΑΣΧ.

Με εκτίμηση
Δ.Σ ΓΑΣ Χολαργού"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.