Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 00:45

Εκδήλωση... μη κοπής πίτας από το HOLARGOS BC


Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού HOLARGOSBC και HOLARGOSBC ACADEMY ανακοίνωσε ότι φέτος στο πλαίσιο της απόλυτης ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει τον Σύλλογο, επέλεξε κάτι διαφορετικό αντί της καθιερωμένης κοπής πίτας.

Έτσι καλεί όλους σε μία εκδήλωση με την μορφή party στις 23 Φεβρουαρίου στο bar-Restaurant FLOYD στις 19:00 το βράδυ (με πρόσκληση αξίας 7 ευρώ που θα αντιστοιχεί σε ένα ποτό) με στόχο ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης μαζί με τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς, να διατεθούν στους αναδόχους κηδεμόνες του νεαρού αθλητή του συλλόγου, ο οποίος πολύ πρόσφατα «έχασε» τον πατέρα του ενώ ήταν ήδη ορφανός και από την μητέρα του η οποία έφυγε από την ζωή πριν μερικά χρόνια.

Στην ανακοίνωση του το Δ.Σ. του σωματείου εξηγεί ότι η εξοικονόμηση χρημάτων που θα υπάρξει από την μη πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης, αλλά και η χρηματική συνεισφορά από όλα τα παραπάνω έσοδα παράλληλα με την δια βίου κάλυψη των ετήσιων συνδρομών του αθλητή, μαζί με την ιατρική του υποστήριξη μέσω ειδικών καρδιολογικών εξετάσεων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αλλά και την ψυχολογική μέσω της ψυχολόγου μας, έχουν περισσότερο σημασία από μια εκδήλωση δύο ωρών.


*Προσκλήσεις θα διατίθενται από την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία του συλλόγου. Ενώ όσοι θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν χρηματικά για το συγκεκριμένο θέμα να απευθυνθούν στην γραμματεία του συλλόγου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.