Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 22:47

Αν δεν γίνει και φέτος το γήπεδο της Κύπρου, θα αλλάξουν όλα στην ομάδα του Παπάγου


Παπάγος: Το γήπεδο που περιμένουν άπαντες στην ομάδα οφείλει να είναι προτεραιότητα του δημάρχου!

Κρατάει χρόνια αυτή κολόνια. Ασφαλώς και αναφερόμαστε στο γήπεδο της ομάδας ποδοσφαίρου στην οδό Κύπρου. Κάτι που αναμένουν όλοι εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η πανδημία μπορεί να έπληξε τον αθλητισμό και ειδικά τον τοπικό, όπου οι ερασιτεχνικές ομάδες φυτοζωούν πλέον. Οι προτεραιότητες ήταν να επανέλθουν γενικότερα οι αθλητικές δραστηριότητες σε κάθε δήμο. Καιρός είναι όμως να ανοίξουν ξανά οι φάκελοι στα όποια ανοιχτά ζητήματα υπάρχουν.

Ένα από αυτά αφορά το γήπεδο που θα έχει ο Παπάγος τα επόμενα χρόνια. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ντόκος άλλωστε δήλωσε: «Έμεινα στον Παπάγο διότι περιμένουμε πως και πως άπαντες στην ομάδα να γίνει το γήπεδο. Εάν δεν γίνει θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα». Εξέλιξη που θα αποτελέσει πισωγύρισμα στην ομάδα, σε πολλά επίπεδα. Κυρίως στη αξιοποίηση των νεαρότερων ποδοσφαιριστών.

Δεδομένα, ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού είναι ο άνθρωπος κλειδί στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος έχει την τεχνοτροπία και το υπόβαθρο από την παρουσία του στα κοινά από μικρή ηλικία, αλλά και ως επαγγελματίας όντας μέλος επιτροπών οργάνωσης μεγάλων έργων να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Να φέρει το θέμα στην Περιφέρεια Αττικής ως προτεραιότητα και να πάρει αυτό το δρόμο. Μόνο έτσι ο Παπάγος, με ένα νέο γήπεδο, θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ισχυρές βάσει για το μέλλον του.

 

ΠΗΓΗ: https://www.sportime.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.