Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 23:59

Εθνική υπερηφάνεια για τις αθλήτριες αεροβικής του Γ.Α.Σ.Χολαργού

Επιτυχίες και μετάλλια, χαμόγελα και πρωτιές για τις αθλήτριες του Γ.Α.Σ. Χολαργού -Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Σοφία Παππά- που στελεχώνουν την Εθνική Ελλάδος επεφύλασσε το Διεθνές Όπεν Αεροβικής που έγινε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, 27-29/8/2021.

Στον προκριματικό του ατομικού νεανίδων, η Αιμιλία Αυγητίδου κατέλαβε τη 17η θέση σε σύνολο 45 αθλητριών με 19,050 βαθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Σοφία Παππά, κατετάγη 13η με 19,350 βαθμούς στο ατομικό γυναικών.

Στους προκριματικούς προκρίθηκαν ως πρώτες οι αθλήτριες μας και στο τρίο νεανίδων και στην πεντάδα νεανίδων. Και στον τελικό του αγωνίσματος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ανέβηκε και η πεντάδα νεανίδων με τις Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, Δέσποινα Καλυβέζα, Μαγδαληνή Μπάρλου, συγκεντρώνοντας 19,500 βαθμούς, καθώς και το τρίο νεανίδων με τις Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή που κατέκτησαν τη νίκη με 19,850 βαθμούς.

Το διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας αποτέλεσε για τις αθλήτριες τον πρώτο αγώνα  έπειτα από περίπου δύο χρόνια, αλλά και μία καλή εμπειρία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στο Πέζαρο της Ιταλίας σε δύο εβδομάδες.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή του ΓΑΣ Χολαργού και Εθνικό Προπονητή, Δημήτρη Πολύζο.

Καλή δύναμη για τους επόμενους αγώνες.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.