Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 11:57

Συγκέντρωση σχολικών στο Εμπορικό του Χολαργού για παιδιά που τα έχουν ανάγκη

skaisxolika

Στο εμπορικό κέντρο Holargos Center της Περικλέους στο Χολαργό αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 θα βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα που σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά την δράση «Όλοι μαζί για το παιδί» ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Σκοπός της δράσης η προσφορά σχολικών ειδών σε παιδιά που έχουν ανάγκη, αφού τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην ένωση «Μαζί για το παιδί», στο ίδρυμα της «Κιβωτός του Κόσμου», στο «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς και στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων Αιγάλεω, Αγίου Δημητρίου, Περιστερίου και Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο της δράσης θα στηθεί μια μικρή γιορτή με εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά και ο κόσμος θα μπορεί να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας μαθητής για το σχολείο. Στόχος να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικοί άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλοκ ζωγραφικής, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων, και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για ένα μαθητή.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.