Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 01:06

Αυθαίρετοι δημότες σε ένα Δήμο χωρίς πλαίσιο κανόνων


pib

Αγανακτισμένος αναγνώστης του myxolargos/mypapagos.gr απέστειλε μήνυμα και φωτογραφίες με την παράνομη και χωρίς άδεια δράση κάποιων που θεώρησαν ότι τα κοινόχρηστα πεζοδρόμια τους ανήκουν!

Το περιστατικό καταγράφηκε ακριβώς μία εβδομάδα πριν τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στην οδό Γιαννιτσών στον Άνω Χολαργό, όπου ο καταγγέλων περνώντας από το σημείο "τσάκωσε επ αυτοφώρω" περίοικους να τοποθετούν χωρίς άδεια, τεράστια "πι" πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία τους!

"Πάντως νομίζω ότι είναι ένα θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί κάποια στιγμή ο Δήμος και να πιέσουμε εμείς σαν πολίτες αυτού του δήμου για να γίνει αυτό!" έγραψε στο μήνυμα του ο αναγνώστης.

pi

Να σημειώσουμε ότι τα "πι" τοποθετούνται μόνο μετά από άδεια του Δήμου μετά από αυτοψία της Τεχνικής υπηρεσίας και αφού η υπηρεσία αιτιολογημένα με αναλυτική έκθεσή της προτείνει ότι το αίτημα πρέπει να εγκριθεί προχωρά η έγκριση του από τα αρμόδια όργανα. 

Στην περίπτωση αυτή που έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία παράνομη και αυθαίρετη τελικά πράξη το γεγονός πρέπει να καταγγελθεί και η Δημοτική Αστυνομία λαμβάνει από κει και πέρα.

Ωστόσο, όμως η αναρχία και η αυθαιρεσία στο Δήμο Παπάγου Χολαργού καλά κρατούν!

 pic

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.