Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:09

Γέμισε ο Υμηττός λιλιπούτειους δασοπυροσβέστες


paiddapaxob

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων του Α' Παιδικού Σταθμού Χολαργού πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Πυροφυλάκειο του Χολαργού.

Οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της ΔΑΠΑΧΟ στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων που οργανώνουν και συμμετέχουν, υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στο φιλόξενο χώρο του πυροφυλάκειου το πρωί της Κυριακής. Ξενάγησαν τους επισκέπτες τους στο χώρο, μίλησαν για τα οφέλη του εθελοντισμού αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος και υπό τον ήχο των σειρήνων οι λιλιπούτειοι πυροσβέστες ανέλαβαν... δράση δοκιμάζοντας τη δύναμη του νερού που περνάει μέσα από τις πυροσβεστικές μάνικες!

Μία δράση ουσίας, με διπλό στόχο. Να φυτευτεί ένα μικρό σποράκι περιβαλλοντικής ευαισθησίας βιωματικά μέσα από το παιχνίδι στα παιδιά, αλλά και στους γονείς να δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούν το χώρο, να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους της ΔΑΠΑΧΟ και να συνειδητοποιήσουν ότι εθελοντής στην ομάδα για την προστασία του βουνού μας μπορεί να γίνει ο καθένας!

paiddapaxo


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.