Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 02:59

Να μην εκμεταλλεύεται την κρίση ο Δήμαρχος, ζητούν με ανακοίνωση οι 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" καλεί το Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο να μην εκμεταλλεύεται την κρίση του κορωνοϊού και τις ειδικές διατάξεις των Νόμων κάνοντας αναφορά στην τελευταία δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία εντάχθηκε ως εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα της μετεγκατάστασης του 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και η συγκατοίκηση του με τρία παραρτήματα άλλων Νηπιαγωγείων. Ένα θέμα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατ επείγον αφού τα σχολεία είναι κλειστά και το Υπουργείο δεν έχει ακόμη αναφέρει τίποτε για τις εγγραφές του νέου σχολικού έτους, αφού το τοπίο είναι θολό!

 Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού να σταματήσει να εκμεταλλεύεται την κρίση του κορωνοϊού αξιοποιώντας ειδικές διατάξεις του νόμου προκειμένου να περάσει σημαντικές αποφάσεις χωρίς δημόσιο διάλογο.

Εμείς ουδέποτε ερωτηθήκαμε, ούτε συναινέσαμε στη δια περιφοράς διαδικασία και ένταξης ως "εκτός ημερήσιας διάταξης" του θέματος μετεγκατάστασης του 3ου Νηπιαγωγείου Σχολείου και της δημιουργίας τριών ακόμη παραρτημάτων Νηπιαγωγείων στο αμφιβόλου καταλληλότητας, υπό μίσθωση κτίριο της οδού Ναυαρίνου.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε, αφού ανοίξουν τα σχολεία με το καλό.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να είμαστε όλοι μετρημένοι. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στο πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση και πως θα θωρακίσουμε καλύτερα την τοπική μας κοινωνία.

Ήδη, και από τις πρώτες μέρες, καταθέσαμε συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων τόσο για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης, όσο και για τη βελτίωση του τοπικού συστήματος υγείας.

Όπως έχουμε δηλώσει στην κρίσιμη αυτή κατάσταση, είμαστε στη διάθεση του Δήμου για όποια βοήθεια χρειαστεί να δώσουμε. Όχι όμως για φωτογραφίες στο γραφείο του Δημάρχου.

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μια Βιώσιμη Πόλη

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.