Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 10:00

Εποχικές προσλήψεις στο Δήμο Παπάγου Χολαργού 41 ατόμων

 


Δεκαεπτά (17) άτομα πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως σαράντα πέντε (45) ημερών, για τη Δημιουργική απασχόληση μαθητών 2020. Παρότι ακόμη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα λόγω των έκτακτων μέτρων για την ανακοπή της διασποράς του Covid 19.

Οι ειδικότητες που θα αναζητήσει ο Δήμος για το πρόγραμμα είναι:
11 άτομα κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Εκπαιδευτικών, και πιο συγκεκριμένα:
9 άτομα Δημοτικής Εκπαίδευσης ή Φιλολογίας, εκ των οποίων 1 τουλάχιστον άτομο με εξειδίκευση στην ψυχολογία,
1 άτομο ΠΕ Εικαστικών και σε περίπτωση που δεν βρεθεί υποψήφιος/-α, Δημοτικής Εκπαίδευσης ή Φιλολογίας με εξειδίκευση στα Εικαστικά και
1 άτομο ΠΕ Θεατρικών Σπουδών και σε περίπτωση που δεν βρεθεί υποψήφιος/-α, Δημοτικής Εκπαίδευσης ή Φιλολογίας με εξειδίκευση στη θεατρική αγωγή,
(Για όλους τους ανωτέρω απαιτείται αντίστοιχη εμπειρία σε τρία (3) τουλάχιστον προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης μαθητών).
3 άτομα κλάδου / ειδικότητας ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής,
3 άτομα κλάδου / ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.


Παράλληλα ο Δήμος Παπάγου Χολαργού πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού (24 ατόμων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών, για εποχικές ανάγκες φύλαξης και προστασίας παρυφών Υμηττού, λόφου Τσακού και του αστικού πρασίνου. 

Και συγκεκριμένα:
2 άτομα κλάδου / ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Γ΄ κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου,
22 άτομα κλάδου / ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.