Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 22:24

Νέο κατάστημα JYSK στο Χαλάνδρι - Εγκαίνια Πέμπτη 18 Ιουνίου με μεγάλες προσφορές


Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ), η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο, ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο Χαλάνδρι! Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Χαλανδρίου και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων!

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5). 

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2.900 καταστήματα σε 51 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της με νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Με το κατάστημα στο Χαλάνδρι η JYSK φτάνει τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς. 

Το κατάστημα της JYSK στο Χαλάνδρι βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων 335.

Δείτε στον χάρτη το σημείο που βρίσκεται η JYSK Χαλανδρίου

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Χαλανδρίου αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης αλλά και όλων των Βορείων Προαστίων να γνωρίσουν την JYSK και να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων. Έπιπλα, είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και τον κήπο και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ας δούμε μερικές από τις εξαιρετικές προσφορές που έχει ετοιμάσει η JYSK αποκλειστικά για τα εγκαίνια:

  • 20-50% σε όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια κήπου!
  • 25-60% σε όλα τα σαλόνια κήπου!
  • 20-70% σε όλες τις ηλιακές λάμπες, τα μαξιλάρια κήπου και τις γλάστρες!
  • 20-65% σε όλες τις καρέκλες τραπεζαρίας, τα τραπέζια και τους μπουφέδες!
  • 20-50% σε όλα τα έπιπλα τηλεόρασης, τα τραπέζια μέσης και τις πολυθρόνες!
  • 20-40% σε όλες τις ντουλάπες!
  • 20-50% σε όλους τους σκελετούς κρεββατιών!
  • 20-60% σε όλες τις καρέκλες γραφείου και gaming και τα γραφεία!
  • 20-70% σε όλα τα ανωστρώματα και τα στρώματα ελατηρίων και αφρού!
  • 50-70% σε όλα τα μαξιλάρια αφρού μνήμης!
  • 20-60% σε όλα τα σετ παπλωματοθήκης, τα σεντόνια και σετ σεντονιών!
  • 20-60% σε όλα τα μαξιλάρια ύπνου!
  • Και πολλές ακόμα προσφορές σε κατηγορίες επίπλων, λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης! 

Στα πλαίσια των εγκαινίων του καταστήματος JYSK Χαλανδρίου, η JYSK χορήγησε στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ εξοπλισμό (έπιπλα γραφείου), ως μια μικρή βοήθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο του στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης έχουν τροποποιήσει τον τρόπο με τον οποίο η JYSK πραγματοποιεί τα εγκαίνιά της. Οι εορταστικές εκδηλώσεις, τα κεράσματα και η ζωντανή μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς και DJ που έδιναν χρώμα στα εγκαίνια των καταστημάτων JYSK έως τώρα δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς η JYSK δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού της αλλά και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Αυτό που δεν θα λείψει όμως είναι οι πολλές και μεγάλες προσφορές αποκλειστικά για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος. Οι προσφορές έως και 70% θα είναι μεγαλύτερες από ποτέ ενώ η JYSK παρατείνει τη διάρκεια ισχύος τους σε 2 εβδομάδες, από 18 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να επωφεληθούν με ασφάλεια και χωρίς συνωστισμό. 

Εγκαίνια JYSK Χαλανδρίου, Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί.

SAVE THE DATE!

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.