Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:31

Το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού Εξεταστικό Κέντρο για τις Πανελλήνιες για πρώτη φορά


 

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις διεξάγονται με αρκετά διαφορετικό τρόπο φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωναϊού, ωστόσο στην πόλη μας υπάρχει μία επιπλέον αλλαγή, αυτή της δημιουργίας του 1ου Γυμνασίου Χολαργού σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Λόγω των έργων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο 1ο Λύκειο Χολαργού, η διεύθυνση του σχολείου έκρινε ότι δε θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι εξετάσεις μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Έτσι, τουλάχιστον για την εξεταστική περίοδο βρέθηκε η λύση, με τους υποψήφιους του 1ου Λυκείου να προσέρχονται από νωρίς το πρωί, σήμερα πρώτη μέρα στα παλιό τους σχολείο της Αετιδέων.

Αντισηπτικά χεριών έχουν φτάσει από το Υπουργείο Παιδείας στα εξεταστικά κέντρα του Παπάγου και του Χολαργού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού θα μοιράσει σε όλους τους υποψήφιους μία κασετίνα με μολύβι, στυλό, γόμα και απολυμαντικό. Ενώ η εταιρεία OK Anytime Market Α.Ε. δώρησε 3.000 εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού 0,5 lt, τα οποία θα διανεμηθούν στους μαθητές κατά τη διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 και στα 3 εξεταστικά κέντρα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.


Ευχές από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου Χολαργού

Αγαπητά παιδιά,
Ένας κύκλος της ζωής σας κλείνει.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια έντονη δοκιμασία, που σηματοδοτεί το τέλος μιας 12χρονης πορείας και την αρχή της ενήλικης ζωής.
Ιδιαιτέρως αυτή η τελευταία σας χρονιά στα θρανία, ήταν σίγουρα μία «αποκαλυπτική» χρονιά για εσάς, σε όλα τα επίπεδα: ανησυχία, απόσταση από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, κλείσιμο σχολείων, απαγορεύσεις μετακινήσεων, διεξαγωγή μαθημάτων μέσω internet.
Σας έφερε όμως κοντά σε ουσιαστικές έννοιες, όπως αγάπη, φροντίδα, υγεία, οικογένεια, ατομική ευθύνη, συλλογικότητα.
Σας αποκάλυψε, την εσωτερική δύναμη που έχετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια, την ικανότητα σας να προσαρμόζεστε σε αιφνιδιαστικές αλλαγές, την αξία που έχει η συγκέντρωση στον εαυτό μας, τους τρόπους για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τους γύρω μας και την αφοσίωση σε ότι πραγματικά μας ενδιαφέρει και ότι αυτά το αγαθά μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη αφετηρία για την επιδίωξη των στόχων σας.
Σας προτρέπουμε να κρατήσετε αυτά τα πολύτιμα αγαθά και να προχωρήσετε στην δοκιμασία, προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τους στόχους σας.
Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και οι ανατροπές μπορούν να γίνουν ευκαιρίες.
Να γνωρίζετε ότι η επιτυχία συνίσταται και στην προετοιμασία και την προσπάθεια και με αυτή την έννοια έχετε ήδη πετύχει πολλά.

Φανταστείτε έναν καλύτερο κόσμο, αγωνιστείτε για μια πιο όμορφη ζωή, πορευτείτε σε καινούργιους φωτεινότερους δρόμους.

ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.