Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:06

Παρέμβαση από «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» για τη μεταφορά της ΔΟΥ Χαλανδρίου στο Χολαργό


Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η δημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» για τη μεταφορά της ΔΟΥ Χαλανδρίου στη ΔΟΥ Χολαργού και την αδράνεια της Δημοτικής αρχής Αποστολόπουλου που αποδέχτηκε χωρίς καμία αντίδραση αυτή την απόφαση που θα επιβαρύνει την περιοχή της πλατείας Φανερωμένης και τους κατοίκους της.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

 

Υπάρχει δήμαρχος στον δήμο Παπάγου Χολαργού;

Η αδράνεια και η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Αποστολόπουλου για το θέμα της μεταφοράς και της ΔΟΥ Χαλανδρίου στον Χολαργό, σε συνδυασμό με τις δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο του κ. Αποστολόπουλου με την ΚΕΔΕ και Υπουργούς, κάνει και τον πιο καλόπιστο πολίτη να αναρωτιέται:

«Εμεις εκλέξαμε δήμαρχο ή μέλος της ΚΕΔΕ και κομματικό στέλεχος;»

Την ώρα που δεκάδες δήμοι κινητοποιούνται και διεκδικούν τα δικά τους θέματα και ζητούν επιμόνως, δημοσίως και τεκμηριωμένα από την κυβέρνηση, ρυθμίσεις για να προστατεύσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους, ο κ. Αποστολόπουλος κάνει δημόσιες σχέσεις, ως περιφερόμενος θίασος παίζοντας τον ρόλο κομματικού τοποτηρητή για να διευκολύνει την κυβέρνηση σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Πριν από λίγο ήταν τα σχολεία, στην συνέχεια τα βιοαπόβλητα και σήμερα η ΔΟΥ την οποία θα επισκέπτονται για τις φορολογικές τους υποθέσεις κάτοικοι και επαγγελματίες των Δήμων Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Πεντέλης!

Και αντί ο κ. Αποστολόπουλος να δείχνει μια μεγαλύτερη ευαισθησία καθώς εδώ και έξι χρόνια διοίκησης δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση για μια άμβλυνση έστω του τεράστιου προβλήματος της έλλειψης θέσεων στάθμευσης, φαίνεται αδιαμαρτύρητα να δέχεται οποιαδήποτε κυβερνητική επιλογή, όπως έκανε και στην περίπτωση του πάρκινγκ του Μετρό στο σταθμό Αμυνας.

Συμπεριφέρεται ως απλός παρατηρητής στην επιβάρυνση μιας ήδη πολύ βεβαρημένης περιοχής πέριξ της ΔΟΥ Χολαργού.

Αντί να έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να έχει βγάλει τουλάχιστον ένα ψήφισμα και να έχει ετοιμάσει έναν φάκελο τεκμηρίωσης σε συνεργασία με την Τροχαία και την Διεύθυνση μεταφορών της Περιφέρειας συμπεριφέρεται ως το πρόβλημα να εμφανίζεται σε έναν άλλο δήμο.

Ο κ. Αποστολόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν εκλέγουν δήμαρχο για να κάνει πολιτική καριέρα, να βγάζει φωτογραφίες και να ανεβαίνει στις εξέδρες των παρελάσεων. Οι πολίτες ψηφίζουν δήμαρχο για να λύνει προβλήματα, να σχεδιάζει λύσεις και να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής τους.

Ο κ. Αποστολόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι οι δήμοι διεκδικούν, ζητούν αντισταθμιστικά οφέλη, απαιτούν χρηματοδοτήσεις υποδομών και όταν δεν τους ακούει κανείς προχωρούν και σε δυναμικές κινητοποιήσεις όταν οι δημόσιες υπηρεσίες αποτελούν οξείες οχλούσες χρήσεις.

Πρέπει να καταλάβει ότι οι δήμοι έχουν τη δύναμη του άρθρου 102 του Συντάγματος με την αρμοδιότητα των τοπικών υποθέσεων.

Εχει περάσει ένας χρόνος από τις τελευταίες εκλογές και οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τον κ. Αποσοτλόπουλο με ευρεία πλειοψηφία. Μήπως ήρθε ο καιρός να τελειώσει την γιορτή και να αναλάβει τα καθήκοντά του;

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.