Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 06:46

«Μία Κυρία μες την Τροία» από τη Θεατρική Ομάδα Γονέων Χολαργού στο Κηποθέατρο

Την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 21:00 έρχεται στο Κηποθέατρο η παράσταση «Μία Κυρία μες την Τροία» από τη Θεατρική Ομάδα Γονέων Χολαργού – Κήπος.

Η «Θεατρική Ομάδα Γονέων Χολαργού – Κήπος» μία μεγάλη ομάδα 19 ερασιτεχνών, Χολαργιωτών ηθοποιών συστάθηκε αρχικά για να γεμίζει δημιουργικά το χρόνο των μελών της, χωρίς τότε να έχει κανείς φανταστεί τη συνέχεια. Μία συνέχεια που μετρά ήδη τρεις θεατρικές δημιουργίες με το “la casa de pastel”, την πρώτη παράταση που τους συνέστησε στο κοινό το 2019, η συνέχεια ήρθε με τη «Χριστουγεννιάτικη φασαρία» και ακολούθησε το 2021 το «Κάδρο που μιλάει». Όλα τα έργα γραμμένα και σκηνοθετημένα από τον stand up comedian Χολαργιώτη Κώστα Παπαγεωργίου, που αποτελεί την πηγή έμπνευσης και βρίσκεται σταθερά αυτά τα χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας.

Με την ίδια ακριβώς συνταγή, το ίδιο κέφι, το καλλιτεχνικό πείσμα που τους διακρίνει, αφού άντεξαν και προσάρμοσαν πρόβες ακόμη και στην περίοδο της καραντίνας και βγήκαν ακόμη πιο δεμένοι από αυτή τη δοκιμασία, μας προσκαλούν τώρα στη νέα τους δημιουργία.

Ίσως το πιο απαιτητικό από όλα τα προηγούμενα εγχειρήματά τους το «Μία Κυρία με την Τροία» ανέβηκε ήδη την προηγούμενη εβδομάδα (13/7) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αρτέμιδος, όπου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει το χώρο.

Περισσότερα για την Θεατρική Ομάδα Γονέων – Κήπος στο https://www.facebook.com/theatrikiomadakipos/ 

Η είσοδος στο Κηποθέατρο είναιελεύθερη με πρόσκληση.Μπορείτε να προμηθευτείτε τις δωρεάν προσκλήσεις:

-Ηλεκτρονικά με αποστολή email (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, τίτλος εκδήλωσης και αριθμός προσκλήσεων) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-Από το Γραφείο του Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90, Παπάγου), Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132027185-186187.

-Από τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Holargos Center.

-Από το πολυκατάστημα Δαναός.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.