Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 22:32

Σπασμένα μπουκάλια, η μόνιμη εικόνα στα σκαλιά του σχολικού συγκροτήματος στο τέρμα Χολαργού


Για την επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργείται καθημερινά με τα σπασμένα μπουκάλια στα σκαλιά ανάμεσα στα σχολικά συγκροτήματα στο τέρμα του Χολαργού, έστειλε μήνυμα κάτοικος της περιοχής. 

«Σας επισυνάπτω ποια είναι η κατάσταση κάθε πρωί έξω από τα 2 σχολεία που πηγαίνουν μικρά παιδιά και συγκεκριμένα σήμερα 6/10/23. Το χειρότερο όλων είναι ότι όσοι δημιουργούν αυτή την εικόνα δεν τους αρκεί να πετάνε τα μπουκάλια στο δρόμο αλλά και μέσα στα προαύλια των σχολείων με αποτέλεσμα κάθε πρωί να είναι υποχρεωμένες οι δασκάλες να καθαρίζουν μόνες τους τον χώρο για να είναι ασφαλή τα μικρά παιδάκια (όσο ασφαλή μπορεί να είναι γιατί όλο και κάτι θα ξεφύγει).

Αν ένα παιδάκι, σκουντουφλήσει και σκιστεί με κάποιο από αυτά τα γυαλιά, ΠΟΙΟΣ φέρει την ευθύνη; Να επισημάνω ότι αυτή η κατάσταση είναι χρόνια και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει κάτι! Μία φορά θα γίνει το κακό και τότε θα είναι πολύ αργά.

Οι σύλλογοι γονέων και διδασκόντων καθώς και μεμονομένα οι γονείς, έχουνεπικοινωνήσει με το δήμο, την αστυνομία  και ΟΛΟΙ σηκώνουν τα χέρια ψηλά, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. "Τι να κάνουμε", "παιδιά είναι". ΟΧΙ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΑΡΑΚAΛΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ".

Μ.Β.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.