Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 01:35

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Κάλεσμα για άκυρο ή λευκό στις κάλπες του β' γύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου Χολαργού θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που κάνατε το βήμα να στηρίξετε την αγωνιστική διεκδικητική φωνή στο Δήμο μας.

Η μεγάλη αύξηση στο ποσοστό μας, από 6,19% σε 8,90% και το ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις κάλπες για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής που ξεπέρασε το 10%, μας δίνει τη δυνατότητα να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις το επόμενο διάστημα.

Εκφράζει την δυσαρέσκεια απέναντι στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που δυναμώνει και που στο δήμο μας οδήγησε στην πτώση περίπου 10% όλων των υποψηφίων που στηρίχτηκαν και στήριξαν τη ΝΔ.

Εκφράζει ταυτόχρονα ακόμα μεγαλύτερη συμπόρευση με το ΚΚΕ που ξεκίνησε με τις βουλευτικές εκλογές και μένει να εκφραστεί και στο δυνάμωμα της συσπείρωσης σε σωματεία, συλλόγους εκεί που ο λαός μας μπορεί να παλέψει και να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις.

Αναφορικά με το Β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου Χολαργού δεν θα στηρίξει καμία από τις δύο υποψηφιότητες και καλεί σε άκυρο-λευκό στις κάλπες της επόμενης Κυριακής.

Άλλωστε όπως λέγαμε και μέχρι τις 8 Οκτώβρη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική της Διοίκησης του Δήμου έκανε και θα συνεχίσει να κάνει μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση καθώς όλες οι άλλες δυνάμεις κινούνται στην ίδια αντιλαϊκή ρότα.

Συγκεκριμένα, ο έτερος διεκδικητής Οικονόμου συνέδραμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα από θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση Αποστολόπουλου.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας τίποτα δεν έχουν να περιμένουν από τους δύο υποψηφίους. Η μόνη ελπίδα τους είναι η συσπείρωση και η πάλη για όλα αυτά που μας στερούν!

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.