Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 02:22

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Mε κανέναν από τους 2 δεν αλλάζει σελίδα ο Δήμος


Εν όψει του β' γύρου των εκλογών την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2023 η Συνεργασία Πολιτών Παπάγου Χολαργού που κατέγραψε 4,95% κατακτώντας μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον επικεφαλής της παράταξης νεοεισερχόμενο Αποστόλη Καρανικόλα, εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Καρανικόλας, ευχαριστούμε από καρδιάς, τους δημότες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία . Δεσμευόμαστε ενώπιον όλων των δημοτών, πως θα υπηρετήσουμε την εντολή τους με συνέπεια και εντιμότητα. Θεωρούμε, πως ο Δήμος χρειάζεται ουσιαστική αλλαγή σελίδας , με παραγωγή πολιτιστικού έργου και αναπλάσεις σε όλες τις γειτονιές του. Πιστεύουμε σε μια πόλη αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής και μια τέτοια πόλη είναι εφικτή μόνο με μια ευρεία προοδευτική δημοτική παράταξη στο τιμόνι. 

Χαιρετίζουμε όλους τους δημότες, που προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής. Ωστόσο, το μεγάλο ποσοστό αποχής, που έφτασε στο 50%, μας υποχρεώνει, να εντείνουμε τις προγραμματικές μας πρωτοβουλίες και την πολιτική μας δράση, με στόχο την κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των δημοτών, για τη μετατροπή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε δήμο πρότυπο Δημοκρατίας. 

Πιστεύουμε ακράδαντα, πως ο Δήμος αποτελεί κύτταρο Δημοκρατίας, όπου οι πολίτες είναι πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι και χειροκροτητές αποφάσεων, που λαμβάνονται πίσω από κλειστές πόρτες του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεσμευόμαστε λοιπόν, πως η ψήφος τους στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ δεν αποτελεί λευκή επιταγή. Προς αυτή την κατεύθυνση, η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ θα συνεχίσει με κατάλληλες δράσεις, για να αφουγκραστεί τις προσδοκίες όλων των πολιτών και να συν-διαμορφώσουμε κατάλληλες και ρεαλιστικές προτάσεις, για μια πόλη ίσων ευκαιριών για όλους τους δημότες.  

Το αποτέλεσμα του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών κατέδειξε, ότι ο νυν δήμαρχος βρίσκεται αντιμέτωπος με την αμφισβήτηση σημαντικού αριθμού δημοτών, έχοντας απωλέσει το 30% των ψηφοφόρων του, για μια σειρά από ουσιαστικές και διαχειριστικές ανεπάρκειες και αστοχίες. Ο αντίπαλος του στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, προέρχεται, ωστόσο και εκείνος από την ίδια δημοτική παράταξη, που ανέδειξε τον νυν Δήμαρχο. Αποτελεί, λοιπόν, σάρκα εκ της σαρκός των ίδιων δοκιμασμένων πολιτικών.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής δηλώνει σαφώς, ότι το όραμα και οι προγραμματικές της θέσεις για τον Δήμο είναι άκρως αντίθετες από εκείνες των δύο υποψηφίων και προτάσσουμε την αδήριτη ανάγκη ουσιαστικής αλλαγής σελίδας στον Δήμο, την οποία κανείς εκ των δύο δεν εξυπηρετεί. 

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από καθαρές-σύγχρονες προτάσεις αλλαγής, σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας  των δημοτών , οι οποίες θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή. Από νέα, άφθαρτα πρόσωπα,με όρεξη και ακατάβλητη πολιτική βούληση, με νεωτερικές και μακρόπνοες πολιτικές και όχι από ανακύκλωση πολιτικά δοκιμασμένων επιλογών. 

Ως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ θα δώσουμε με δυναμισμό τη μάχη μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, δίπλα σε καθένα και καθεμία, με ουσιαστικές προτάσεις  αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών, ώστε να φέρουμε μαζί αυτή τη νέα εποχή και το νέο ήθος στον Δήμο μας. Διεκδικούμε μια δημοτική αρχή, που θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και διαρκή λογοδοσία. Εναν Δήμο, που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των πολιτών. Εναν Δήμο πραγματικά εξωστρεφή, ανοικτό, σύγχρονο, βιώσιμο, συμπεριληπτικό για όλους και όλες, μακριά από κοινωνικούς αποκλεισμούς και αγκυλώσεις. 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.