Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 23:43

Συν ΠΟΛΙΣ Παπάγος-Χολαργός: Κατά συνείδηση ψήφος και από τον Δ. Τούτουζα

Και ο συνδυασμός Συν Πόλις με επικεφαλής τον Δημήτρη Τούτουζα, που συγκέντρωσε το 14,62% και κατέλαβε την 4ηθέση εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα μέσα στη μέρα εν όψει του β’ γύρου των εκλογών αυτής της Κυριακής (16/10).

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ήττα είναι η μάχη που δεν έδωσες»

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οι συμπολίτες του Παπάγου και του Χολαργού με την ψήφο τους κατέθεσαν την προτίμησή τους για την επόμενη πενταετία. Θέλω να εκφράσω προς όλους τους Εκλογικούς Συνδυασμούς την ικανοποίησή μου για τη δημοκρατική και πολιτισμένη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα.

Επιθυμώ να απευθύνω από καρδιάς δύο μεγάλα «Ευχαριστώ».

Το πρώτο, προς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους εθελοντές του Συνδυασμού για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Το δεύτερο σε όλους όσοι πίστεψαν στο όραμά μας, αυτό που ταξιδέψαμε από άκρη σε άκρη σε όλη την πόλη. Για όλους εμάς στο «ΣΥΝ Πόλις», η προγραμματική μας πρόταση ήταν η έντιμη κατάθεση της πρόθεσής μας για μία πόλη πολύ διαφορετική από αυτή που αντικρίζουμε σήμερα.

Σε πολιτικό επίπεδο, εγώ προσωπικά αλλά και ολόκληρη η Παράταξη, σεβόμαστε απόλυτα και θα τιμήσουμε στο έπακρο το αποτέλεσμα της κάλπης, βάσει του οποίου βρεθήκαμε για λίγες δεκάδες ψήφους εκτός δευτέρου γύρου.

Η Παράταξή μας συζήτησε ενδελεχώς το θέμα της εκλογής και έγινε ένας παραγωγικός διάλογος, με επιχειρήματα, σεβασμό στη διαφορετικότητα και προπάντων, με στόχευση στην ανεύρεση σύνθεσης.

Σε σχέση με τη μάχη της επόμενης Κυριακής 15 Οκτωβρίου, η θέση μου είναι διάφανη και κρυστάλλινη, όπως ακριβώς υποδεικνύει η πορεία μου στα κοινά της αγαπημένης μας πόλης.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες που τίμησαν το ΣΥΝ Πόλις, τους καλώ να ψηφίσουν σύμφωνα με τη συνείδηση και τις αξίες τους, αυτά δηλαδή τα στοιχεία που τους οδήγησαν στην υπερψήφισή μας την προηγούμενη Κυριακή.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζουμε να πορευόμαστε με καθαρό λόγο, ήθος, αξιοπρέπεια και πάνω από όλα, με επιμονή στη διαφάνεια. Το κεντρικό μας πολιτικό σύνθημα «Ώρα για έργο» δεν αποτελούσε σε καμία περίπτωση ένα επικοινωνιακό εργαλείο, αφού παραμένει η ουσιαστική παρακίνηση και το ζητούμενο προς υλοποίηση.

Η αυτονόητη τελική καταγραφή αφορά στην παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη δέσμευση για άσκηση δημιουργικής αντιπολίτευσης, προκειμένου μέσω αυτού του ρόλου να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε.

Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΝ Πόλις Παπάγος-Χολαργός»,

Δημήτρης Τούτουζας
Επικεφαλής & Δημοτικός Σύμβουλος

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.