Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 02:57

Τα δημοτικά λεωφορεία στη διάθεση των αθλητών για τον 40ο Μαραθώνιο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού όπως κάθε χρόνο, θα διαθέσει δημοτικά λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των αθλητών της πόλης μας, που θα λάβουν μέρος στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Τα Δημοτικά Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ (Λ. Περικλέους & Λ. Μεσογείων) στις 06:30 το πρωί της Κυριακής 12/11. 

Για κράτηση θέσης, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι όπως στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023.

 

To Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου Χολαργού έκανε ομόφωνα δεκτό, στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης (1/11), το αίτημα του ΣΕΓΑΣ, για την ορθή διοργάνωση του «Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών» εγκρίνοντας:

  • την παραχώρηση του παραδρόμου της Λεωφόρου Μεσογείων, για την εξυπηρέτηση των θεατών και των αναγκών διοργάνωσης του «Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών»,

  • τη διέλευση του «Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών» στα όρια του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, ώστε να καταστεί δυνατή η έκδοση σχετικής άδειας διεξαγωγής του Μαραθωνίου, βάσει του Ν. 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.