Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 06:57

Βεντουζά: “Πήρα την ευθύνη να μη βγει ένα δρομολόγιο Δημοτικής Συγκοινωνίας για να πάει η Χορωδία στη Στρατιωτική Λέσχη

Ερώτηση κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» Μαρία Σιώτου σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσε την χωρίς ενημέρωση κατάργηση δρομολογίου της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη Βεντουζά απάντησε στο συγκεκριμένο ερώτημα ενημερώνοντας ότι υπήρχε μία παράσταση για τη Χορωδία στην Στρατιωτική Λέσχη της Αθήνας. Όμως αρρώστησε ο οδηγός που θα πήγαινε την Χορωδία στο κέντρο της Αθήνας για την εκδήλωση. Δεν υπήρξε όπως έγινε κατανοητό μία έγκαιρη ενημέρωση, με αποτέλεσμα οι χορωδοί να αναμένουν επί 1 ώρα το όχημα.

Έτσι, η κα Βεντουζά όπως ανέφερε, προσωπικά παρακάλεσε τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, αναλαμβάνοντας η ίδια την ευθύνη να μη βγει ένα δρομολόγιο της δημοτικής συγκοινωνίας προκειμένου να μεταφερθεί η χορωδία στην Στρατιωτική Λέσχη για να μη χαθεί η εκδήλωση.

Η κα Βεντουζά επίσης ενημέρωσε, ότι δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Αντιδήμαρχο κα Χρύσα Παρίση στην οποία έχει μεταφέρει ο Δήμαρχος την αρμοδιότητα της δημοτικής συγκοινωνίας κι έτσι ανέλαβε η ίδια την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και των αποφάσεων.

Κι έτσι οι δημότες έμειναν να περιμένουν στη στάση μάταια το δημοτικό λεωφορείο ένα απόγευμα Τετάρτης (15/11), που ποτέ δεν πέρασε…

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.