Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 02:37

Αιμοδοσία την Κυριακή των Βαΐων από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού


Όπως κάθε χρόνο, η Κυριακή των Βαΐων είναι κι εφέτος για την Ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού ημέρα προσκλητηρίου αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό, μέσω της προσφοράς αίματος.

Από την πρόσκληση του Ιερού Ναού ..."Εν μέσω της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αυτής της μοναδικής σε αγωνιστικά μηνύματα και ευκαιρίες αυτοβελτίωσης εκκλησιαστικής περιόδου, καλούμαστε να ενώσουμε για άλλη μια φορά τις δυνάμεις μας σε μια υπόθεση ζωής που μας αφορά όλους. Όσο κι αν έχει αλλάξει δραματικά η ζωή κι η καθημερινότητά μας, κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, μέρα με τη μέρα, γίνονται ολοένα και περισσότεροι με αποτέλεσμα, κάθε ημέρα που περνάει, τ’ αποθέματα αίματος να μειώνονται.

Προσφέροντας λίγο από το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, το αναντικατάστατο αυτό συστατικό της ζωής, θα δηλώσουμε και πάλι έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και, με τον τρόπο αυτό, θ’ αξιωθούμε ξανά να φθάσουμε στην Αγία Ανάσταση του Χριστού μας και να ψάλλουμε: «Χριστός Ανέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας και τοῖς ἐν τοῖς μνήμασιν ζωήν χαρισάμενος», έχοντας προηγουμένως χαρίσει κι εμείς -με την πράξη μας αυτή- ζωή, όπως χάρισε ο Χριστός μας σε όλη την ανθρωπότητα".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.