Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 17:59

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος την Παρασκευή στον Δήμο Παπάγου Χολαργού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είστε έτοιμοι να σιγοτραγουδήσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια μαζί με την φωνή του Γεράσιμου; Μια πλούσια φωνή τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία  άλλη.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με σεμνότητα, γνησιότητα και καθαρότητα έχει διανύσει μια σημαντική πορεία στο χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Σκάκι», «Πρώτο Φθινόπωρο»,  «Στη σκέψη της τρελής», «Πικρό φιλί», «Ο κουρασμένος δρόμος μου», «Αχ φεγγάρι», «Έλα Και Φίλα Με», «Των παπουτσιών η σκόνη» είναι μερικά μόνον από τα τεκμήρια αυτής της διαδρομής.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος  επανάφερε  με μεγάλη επιτυχία στην εποχή μας τον λόγο και τον αυθεντικό λαϊκό ήχο του Άκη Πάνου ενώ μας αποκάλυψε τον «Γκρεμό», ένα κρυμμένο διαμάντι του Μάνου Χατζιδάκι.

Μια συναυλία στην οποία θα μας ταξιδέψει με τον τρόπο που εκείνος ξέρει, με τα δικά του και πολλά ακόμη  αγαπημένα τραγούδια.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη φωνή του Γεράσιμου και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος.

Μουσική επιμέλεια: Θανάσης Βήχος

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Παρασκευή, 19 Απριλίου, ώρα 19:00 

Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης - Κτίριο Δημάρχου Χαραλάμπου Σκούρτη (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) 

 

Προαιρετική συγκέντρωση ειδών για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Επιμέλεια εκδήλωσης: Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Δήμου Παπάγου-Χολαργού 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.