Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 01:10

"Χρυσές" οι Νεάνιδες του Γ.Α.Σ. Χολαργού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα» της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, την Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού και Ensemble B’ Κατηγορίας (Νεανίδων), Α’-Δ’ περιφερειών, από τις 27-30 Απριλίου 2023.

Στην κατηγορία Συλλόγων, ο Γ.Α.Σ Χολαργού κατέκτησε την 4η θέση συγκεντρώνοντας στο Σύνθετο Ομαδικό 85,050 βαθμούς  (άθροισμα ατομικού και ομαδικού) κατατάσσοντας τον σύλλογό μας στις πρώτες θέσεις.  

Η ομάδα του Ensemble μας επιφύλαξε την μεγαλύτερη χαρά. Τα κορίτσια  μας, οι αθλήτριές μας  Καλαφάτη Μαρία-Ευαγγελία,  Κουφαλιά Λουκία,  Μπεκιάρη Μαρία-Ελένη,  Τσολακίδου Πελαγία και  Φιλιππάτου Κλειώ που την αποτελούν,  κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στους τελικούς οργάνων στο πρόγραμμα με τις 5 μπάλες συγκεντρώνοντας την βαθμολογία των  21,000 βαθμών.

Στο Σύνθετο Ατομικό,  η Μανωλοπούλου Ελισάβετ πήρε την 17η θέση συγκεντρώνοντας 81,500 βαθμούς αφού στους τελικούς οργάνων κατέκτησε την  3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κορίνες με 22,850 και την 5η θέση στο στεφάνι με 23,000.

Η Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία αγωνίστηκε στην μπάλα με βαθμολογία 19,150 και πήρε την 21η θέση.

Ο επόμενος στόχος για την αθλήτριά μας Μανωλοπούλου Ελισάβετ είναι το 2ο τεστ επιλογής για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (Βουκουρέστι, 07-09 Ιουλίου 2023) που θα πραγματοποιηθεί στο Λαύριο στις 12-14 Μαΐου 2023. Της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Στο πλευρό των αθλητριών μας οι προπονήτριές τους Νέλλυ Ασένοβα,  Γεωργία Αργύρη στο μπαλέτο και Βικτώρια Γώγου, που τις στήριξαν σε μία πολύ απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που είναι πάντα στο πλευρό των αθλητριών, των προπονητριών και του συλλόγου.

 Όλη η οικογένεια του ΓΑΣΧ και ειδικά της Γυμναστικής τους εύχεται οι κόποι τους να ανταμειφθούν με υψηλότερους στόχους, όραμα και κέφι στον δρόμο της νέας αθλητικής χρονιάς!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.