Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 10:44

Ο Χολαργός στη Β' Εθνική με την 3η σερί άνοδο!

Ο Χολαργός επικράτησε δύσκολα της Δάφνης Δαφνίου στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” με 71-68, κάνοντας το 3-0 στη σειρά των τελικών των playoff του 3ου ομίλου της National League 2, και κατέκτησε δίκαια την άνοδο στη National League 1 (Β’ Εθνική).

Αυτή ήταν η 3η σερί άνοδος που κατακτά η ομάδα μας μετά τις ανόδους σε Α’ ΕΣΚΑ και Γ’ Εθνική τα προηγούμενα χρόνια. 

Σε ένα κατάμεστο “Αντώνης Τρίτσης” ο Χολαργός τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην σκληροτράχηλη Δάφνη με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες (40-40). Με τη βοήθεια του κόσμου και με όπλο την πιεστική άμυνα η ομάδα της πόλης μας στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κερδίσει τη σειρά των τελικών, που της έδωσε και την πολυπόθητη άνοδο στη National League 1. 

Πρώτος σκόρερ για τον Χολαργό ο Καλαντζής με 15 πόντους (2 τρίποντα) με τον Ψημίτη να ακολουθεί με 12 πόντους (2 τρίποντα).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε η απονομή του Κυπέλου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές από τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, και τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, Δημήτρη Ευάγγελου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και το υπόλοιπο σταφ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία!  

Πολλές ευχαριστίες από την ομάδα και τους παράγοντες στον κόσμο, που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και έδωσε παλμό στους αγώνες στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης”!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.