Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 22:02

Και με ολοκαίνουργια ιστοσελίδα ξεκινά δυναμικά το βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου

Ξεκίνησαν ήδη ηλεκτρονικά οι εγγραφές αλλά κι οι επανεγγραφές στο τμήμα βολεί του ΑΣ Παπάγου. Σε αυτή την κατεύθυνση, το τμήμα έχει αποκτήσει ένα νέο εργαλείο που θα συμβάλλει στην επικοινωνία και γενικότερα στην εξωστρέφειά του. Πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα του, http://www.papagouvolley.gr. Σε αυτή υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τη δραστηριότητα και την ταυτότητα του τμήματος.

Ειδικότερα, για την καλύτερη προβολή των χορηγών και των συνεργατών του τμήματος, θα υπάρχει ξεχωριστή ενότητα, καθώς κι ειδικά πακέτα προβολής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε με επικοινωνία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και φέτος θα παρουσιαστεί ενισχυμένο:

Θα λειτουργήσουν όλες οι ηλικιακές ομάδες, δημοτικού και γυμνασίου στα κορίτσια. Για τα αγόρια εξακολουθεί να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή στα οικεία αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Τέλος, θα λειτουργήσει κι η ομάδα μη ενεργών (vintage) γυναικών με συμμετοχή στις οικείες διοργανώσεις. Να σημειωθεί ότι κατά περσινή χρονιά κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του τουρνουά της ΕΣΠΑΑΑ και να ανέβει στην Α΄ κατηγορία του τουρνουά της ΕΣΠΕΔΑ

Για τις εγγραφές όλων των ηλικίων στο τμήμα, μπορείτε να συμπληρώνετε την ακόλουθη φόρμα: 

https://papagouvolley.gr/hlektroniki-aitisi-athliti/

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.