Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 09:10

Έναρξη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου σε κύπελλο και πρωτάθλημα

Επίσημη έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σε ό,τι αφορά το κύπελο ΕΣΠΑΑΑ προκρίθηκε στη 2η αγωνιστική (22 ομάδες) αφού την Τετάρτη 09/10 επικράτησε 0-3 σετ του ΟΦ Γέρακα και περιμένει την επόμενη ομάδα.

Το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών (ΕΣΠΑΑΑ) ξεκινάει απόψε. Πρώτος αντίπαλος είναι η ομάδα της ΑΕ Γκράβας την οποία υποδέχεται στις 21:30 στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου. Η ομάδα έχει κρατήσει το βασικό κορμό από πέρυσι κι έχει κάνει στοχευμένες προσθήκες, προσδοκώντας σε μια καλύτερη αγωνιστική πορεία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Mπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της γυναικείας ομάδας στον ακόλουθο σύνδεσμο μέσω της ιστοσελίδας του τμήματος βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου: https://papagouvolley.gr/omades/gynaikes/#1723191255269-1f3c2efd-a1e1

Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει οι επίσημες αγωνιστικές διοργανώσεις για τις αναπτυξιακές ομάδες του τμήματος. Ο ΑΣ Παπάγου συμμετέχει στις οικείες διοργανώσεις με 3 αυτόνομες ομάδες κ18 στα κορίτσια, ενώ συμμετέχει και στο πρωτάθλημα κ18 αγοριών. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα τελευταία και την πορεία των αναπτυξιακών ομάδων του τμήματος στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://papagouvolley.gr/omades/

Tέλος οι εγγραφές στις ομάδες του τμήματος συνεχίζονται σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και στην ομάδα ενηλίκων (vintage) γυναικών.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.