Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 20:16

ΤΩΡΑ: Διέγραψε τον Οικονόμου ο Αποστολόπουλος


Ζητώντας ουσιαστικά παραταξιακή πειθαρχία ο Δήμαρχος επέβαλε τη διαγραφή από την δημοτική του παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» του πρ. Αντιδημάρχου Παπάγου και πρώτο σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του, Δημήτρη Οικονόμου.

"Έχει πάρει το δρόμο του. Χτίζει πολιτικές διαφορές. Ξέρω ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος", φέρεται να δήλωσε ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τα μέλη της παράταξης του.

"35 χρόνια, πρώτη φορά έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να διαγράψω συνάδελφο", δήλωσε ο παλαιότερος δημοτικός σύμβουλος Θ. Αυγουρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά τελικά συντάχθηκε με την επιθυμία του Ηλία Αποστολόπουλου.

"Δεν είμαι προσωπικός φίλος του Δημήτρη Οικονόμου, όπως ίσως κάποιοι άλλοι, αλλά είναι κακό να διαγράφονται συνάδελφοι. Δεν ταιριάζει στην εποχή μας", ανέφερε στην τοποθέτηση του ο πρ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θ. Βαλυράκης και καταψήφισε την πρόταση του Η. Αποστολόπουλου, όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος από την Κοινότητα Παπάγου Μ. Χατζής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε βαρύ κλίμα. Διήρκησε περισσότερο από μία ώρα και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν ανέφεραν ότι είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ αρκετοί επέλεξαν να μην πάρουν καθόλου θέση παρά μόνο με την θετική τους ψήφο στηρίζοντας την επιθυμία του Δημάρχου.

Αναμφισβήτητα είναι μία εξέλιξη που αλλοιώνει εμφανώς το άλλοτε ισχυρό προφίλ του Δημάρχου, του 54%. Μία εξέλιξη που ο ίδιος ο Δήμαρχος άλλωστε έδειχνε ότι ήθελε να αποφύγει. Το μέτωπο για την Κοινότητα του Παπάγου ειδικά, που χάρισε και τη μεγάλη νίκη στον Ηλία Αποστολόπουλο φαίνεται να υφίσταται τους πρώτους κραδασμούς. Με δεδομένο ότι ο Δ. Οικονόμου έλαβε την αποδοχή περισσότερων από 1600 ψηφοφόρων, καταλαμβάνοντας με διαφορά την πρώτη θέση από όλα τα ψηφοδέλτια. Και όλα είναι πλέον ανοιχτά για τον "καθαρόαιμο" υποψήφιο Δήμαρχο από του Παπάγου. 

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι δηλώσεις που θα γίνουν και από τα δύο μέρη στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.