Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 19:53

Δεκτή από την Περιφέρεια η πρόταση του Δικτύου Πολιτών για νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή στη Μεσογείων


Mε ομόφωνη απόφαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στηρίζει το αίτημα της δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου» για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού – Παπάγου που ακολουθεί:

«Απόφαση 171/2022 Π.Σ. Αττικής για Λεωφορειακή γραμμή μεταμεσονύκτιας λειτουργίας στη Λ. Μεσογείων»

Χολαργός, 08/12/2022

 

Την Παρασκευή, 30/11/2022, στην 22η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής το 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

«Συζήτηση και λήψη απόφασης στήριξης του αιτήματος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων».

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρότασή μας για τη στήριξη του αιτήματος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.) για την εξυπηρέτηση του άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων τις νυχτερινές ώρες από τη γραμμή EXPRESS Χ 95 του Αεροδρομίου, με άρση του ειδικού καθεστώτος λειτουργίας τις μεταμεσονύκτιες ώρες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με νυχτερινές βάρδιες αλλά και η νεολαία των Δήμων της περιοχής μας.

Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Παλλήνης και Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ανοίγει, έτσι, ο δρόμος για την επανεξέταση του αιτήματος από τον ΟΑΣΑ.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.