Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:41

Ήχησαν και στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προεκλογικά τύμπανα


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετέφερε το θέμα της διανομής εντύπου με την υπογραφή του Γραφείου Τύπου του Δήμου Παπάγου Χολαργού, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ρωτώντας τον Δήμαρχο ευθέως, ποιος το χρηματοδότησε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τούτουζας ρώτησε τον Δήμαρχο ποιος πλήρωσε το τετρασέλιδο που μοιράστηκε αποκλειστικά στην Κοινότητα Παπάγου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ένα ξεκάθαρα προεκλογικό φυλλάδιο, όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Τούτουζας, που περιελάμβανε όλα τα έργα που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη Κοινότητα. Μεταξύ αυτών η διαμόρφωση του χώρου κάτω από την Αγία Σκέπη, οι παρεμβάσεις της Πολεοδομίας για την πρώην Λέσχη των Αξιωματικών, οι μελέτες για το 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Παπάγου στην Παναγιώτου, η διαμόρφωση της Πλατείας Φλωρίνης, το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κύπρου και η ολοκλήρωση του νέου κτιρίου ΚΑΠΗ -Πολυιατρείων στην Εθνικής Αμύνης.

«Να πω για το έντυπο, έχει πληρωθεί με δικά μου χρήματα. 200-300 ευρώ, πόσο να είναι ένα μονοσέλιδο έντυπο», απάντησε ο Δήμαρχος κλείνοντας το θέμα, χωρίς να δώσει συνέχεια. 

Ωστόσο, έμεινε στον αέρα και αναπάντητο γιατί ένα τελικά προεκλογικό φυλλάδιο του Δημάρχου, αφού πληρώθηκε από τον ίδιο, γράφτηκε και υπογράφηκε από το γραφείο τύπου του Δήμου, ενώ έφερε και το έμβλημα του Δήμου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.