Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:25

Ολοκληρώθηκε και η 5η συνάντηση δημοτών με τη Σιώτου στου Παπάγου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πέμπτη συνάντηση των μελών της δημοτικής παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» με τους δημότες στο καφέ «ARTEMIS» και για μία ακόμη φορά, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών.

Για τη συγκεκριμένη γειτονιά, που είχε κληθεί σε αυτή τη συνάντηση, τα θέματα που κατέθεσαν οι δημότες αφορούσαν στη διαμπερή κίνηση στην Εθνικής Αμύνης και την Πίνδου, στις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσονται σε αυτούς αλλά και στους μικρότερους δρόμους, με αποτέλεσμα και των δύο, την ηχορύπανση. Ηχορύπανση, όμως, προκαλείται και στον περίβολο της Αγίας Σκέπης, καθώς και με τις σχολές οδηγών, θέμα που καταγράφηκε ξανά. Η υπερτοπική λειτουργία του Κηποθεάτρου, που προκαλεί μεγάλη όχληση σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου λόγω έλλειψης στάθμευσης και έντονου κυκλοφοριακού, ακούστηκε ακόμη ως πρόβλημα της γειτονιάς αυτής. Ενώ, επίσης, αναφέρθηκε και η μη συστηματική καθαριότητα και καλλωπισμός του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου.

Η Υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Σιώτου ενημέρωσε ότι η δημοτική παράταξη ξεκίνησε ως μια προγραμματική πρωτοβουλία πολιτών και εξήγησε ότι για την ίδια και την ομάδα της συνολικά, βασική αρχή είναι ο Συμμετοχικός Πολίτης στη διαμόρφωση της πόλης και στη λήψη των αποφάσεων, ενώ για μία ακόμη φορά υπερτόνισε, ότι είναι η μόνη ακομμάτιστη και ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Η επόμενη 6η συνάντηση προγραμματίζεται για την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 8μμ στο καφέ «Piquet» (Ευριπίδου & Κεφαλληνίας, Χολαργός) και αφορά στους δημότες, που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Περικλέους – Ευτέρπης – Τήνου – Β. Κατράκη – Αριστοτέλους - Καραολή & Δημητρίου – Μυκόνου - 17ης Νοεμβρίου – Αγ. Τριάδος – Αθ. Διάκου – Θεσσαλονίκης – Κρέσνης– Β. Μελά – Ευριπίδου – Περικλέους.

 

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

www.8protaseis.com

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.