Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 05:25

Γιατί δε λειτουργεί φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Χολαργού;

Δεν λειτούργησε φέτος ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος, αλλά σύμφωνα με την απάντηση του Δημάρχου η αγαπημένη καλοκαιρινή ψυχαγωγία των Χολαργιωτών φαίνεται να... "παγώνει".

Γιατί δε λειτούργησε φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος Χολαργού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, κατέθεσε σε έρωτηση της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" Μαρία Σιώτου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (11/7).

Η Δημοτική Σύμβουλος απευθυνόμενη στον Δήμαρχο ρώτησε συγκεκριμένα: "...η ερώτηση μου αφορά στον δημοτικό κινηματογράφο που πέρσι μετά από πολλά χρόνια βάλατε μπρος στο 1ο Δημοτικό Χολαργού, δεν έχουμε δει κάτι, ο κόσμος το ζητάει και θα ήθελα να μας πείτε γιατί δεν έχει μπει σε λειτουργία, ή γιατί δεν έχετε βρει τρόπο να μπει σε λειτουργία".

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος απάντησε δίνοντας και ένα τέλος ίσως στην αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια των Χολαργιωτών: "Είχαμε έντονα παράπονα πέρσι από τον ήχο, από τις γειτονικές πολυκατοικίες, από τον τρόπο γενικώς λειτουργίας του, ξέρετε δεν υπάρχει επίσημο κυλικείο εκεί άρα πολλοί άνθρωποι που πηγαίνανε να παρακολουθήσουν ή έπρεπε να έχουν προμηθευτεί το νερό από το σπίτι τους ή έπρεπε να πεταχτούν σε κάποιο γειτονικό μπαρ, καφετέρια, μίνι μάρκετ, οπότε θεωρούμε ότι δεν είναι ο καταλληλότερος χώρος για λειτουργία θερινού κινηματογράφου".

Την ίδια ερώτηση για το θέμα είχε και ο επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Πολιτών Απόστολος Καρανικόλας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.