Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 09:52

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο ο Δ. Οικονόμου


Στο πρώτο τεύχος για το 2023 της εφημερίδας «Πολιτεία Παπάγου Χολαργού» ανακοίνωσε  ο Δημήτρης Οικονόμου την υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου στις εκλογές του Οκτωβρίου. Στο συγκεκριμένο τεύχος, που μοιράζεται μαζικά αυτές τις μέρες στην πόλη, με μία αναλυτική τοποθέτηση του υποψηφίου πλέον Δημάρχου επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με το επόμενο βήμα του δημοφιλούς δημοτικού συμβούλου.

Τη διακήρυξη της υποψηφιότητας του ο τ. Αντιδήμαρχος ξεκινά με αναφορά στην πολύ κακή διαχείριση από τον Ηλία Αποστολόπουλο των οικονομικών του δήμου, αφού όπως χαρακτηριστικά παραθέτει, το 2017 στα ταμεία του Δήμου διατηρούνταν χρηματικό υπόλοιπο 10.800.000 ευρώ, ενώ το 2021 και χωρίς κανένα σπουδαίο έργο υποδομής στο ταμείο βρέθηκαν 4.700.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου, πρώτος και πολύ ψηλά σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, διαγράφηκε από τον τελευταίο το 2021 μετά από μία έντονη διαφωνία και μία σειρά δημόσιων επιστολών που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες.

Από τότε ο κ. Οικονόμου κινήθηκε μεθοδικά με στόχο τη δημιουργία μίας νέας παράταξης, οργάνωσε δημοσκόπηση, και τελικά όπως όλα δείχνουν, τα στοιχεία και οι προϋποθέσεις που έχει πλέον στα χέρια του, ο πολύπειρος άλλωστε πολιτικός, του επέτρεψαν να ανακοινώσει την κάθοδο του στις εκλογές.

Ο Δήμαρχος, που θα ζητήσει για τρίτη φορά την εμπιστοσύνη των δημοτών, σε μία συγκυρία όμως που η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του είναι παντού μέσα στην πόλη, αυτή τη στιγμή έχει απέναντι του ήδη δύο υποψηφιότητες να του προκαλούν πονοκέφαλο. Από τη μία της Μαρίας Σιώτου, που έχει ήδη βγει πολύ νωρίς και συναντά στις γειτονιές τους δημότες και από την άλλη του Δημήτρη Οικονόμου, που έχει συσπειρώσει την Κοινότητα Παπάγου πριν την εκκίνηση του και κινείται μεθοδικά προς τον Χολαργό.

Εννέα μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου τα προεκλογικά τύμπανα ηχούν ήδη δυνατά.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.