Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 11:05

Ο Δήμαρχος απαντά "στη συκοφάντηση των εργασιών" για την πλατεία Φλωρίνης

Σε αρκετά ψηλούς τόνους η αντιπαράθεση Δημάρχου και κατοίκων της νέας περιοχής Παπάγου. Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου στην ανακοίνωση της ομάδας δημοτών που διαμαρτύρονται για τα έργα στην πλατεία Φλωρίνης.

Νωρίς το απόγευμα από το γραφείο τύπου του δήμου Παπάγου Χολαργού εκδόθηκε η απάντηση που ακολουθεί:

"Σε συνέχεια της συκοφάντησης των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας Φλωρίνης και ενόψει προφανώς της προεκλογικής περιόδου συστηματικά επιχειρείται η διασπορά ψευδών στοιχείων για τη νέα μορφή της πλατείας Φλωρίνης.

Έντεχνα, αυτόκλητοι επαγγελματίες - σωτήρες της περιοχής συνεχίζουν να παραπλανούν τους πολίτες.

Βαφτίζουν «τσιμεντοποίηση, πλαστικό και σίδερα» την εγκατάσταση μιας σύγχρονης και προσβάσιμης σε όλα τα παιδιά νέας παιδικής χαράς στην πλατεία, σε αντικατάσταση της παλιάς.

Βαφτίζουν «τσιμεντοποίηση, πλαστικό και σίδερα» την αποξήλωση του τσιμεντένιου και πλακοστρωμένου κεντρικού χώρου της πλατείας και την αντικατάστασή του από ποδηλατική διαδρομή για τα παιδιά μας.

Βαφτίζουν «τσιμεντοποίηση, πλαστικό και σίδερα» την αντικατάσταση του παλιού τσιμεντένιου δαπέδου από τεχνητό χλοοτάπητα, ώστε τα παιδιά μας να κινούνται και να παίζουν στην πλατεία με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Βαφτίζουν «τσιμεντοποίηση, πλαστικό και σίδερα» ακόμα και την δημιουργία νέων παρτεριών πρασίνου στο χώρο του προηγούμενου τσιμεντένιου δαπέδου.

Βαφτίζουν «τσιμεντοποίηση, πλαστικό και σίδερα» το σπάσιμο του τσιμεντένιου δαπέδου δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ για την φύτευση δέντρων και φυτών στα παρτέρια που δημιουργούνται, και τη χωροθέτηση σε εκείνο το χώρο του υπαίθριου γυμναστηρίου και του υπαίθριου πινγκ – πονγκ στην σκιά εννέα νέων μεγάλων δέντρων που φυτεύονται.

Και αφού ξεπερνάμε όλα αυτά και φτάνουμε στην ποσότητα των νεών φυτεύσεων στην πλατεία Φλωρίνης επιδίδονται σε  περιπαικτικά σχόλια του τύπου «πυκνότητα φυτών που θα ζήλευε ο Αμαζόνιος» .

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, έχοντας εμπιστοσύνη στις μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας, στα συλλογικά όργανα του Δήμου που έχουν εγκρίνει την αναβάθμιση της πλατείας Φλωρίνης, και στη σύμφωνη γνώμη του Πράσινου Ταμείου, που σε μεγάλο ποσοστό χρηματοδοτεί τις εργασίες, δεν μπορεί παρά να επιταχύνει με κάθε τρόπο την πρόοδο του έργου, ώστε οι πολίτες σύντομα να μπορούν να χαρούν τη νέα πλατεία".

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

Δήμος Παπάγου - Χολαργού

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.